Сіяй, прекрасний наш НУБіПе! (гуманітарії озеленюють рідний університет)

27 квітня 2022 року
   Буйний квіт весни приніс нам одне з найяскравіших християнських свят – Великдень. І навіть тяжкі часи повномасштабної війни не завадили співробітникам гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України спільно зі службами проректора Валерія ІЩЕНКА вийти на толоку. Працівники Ботанічного саду нашого університету надали унікальні рослини для посадки та озеленення.

   Дружною родиною наш колектив зібрався на подвір’ї третього корпусу, щоб рідний університет, не зважаючи ні на що, сяяв зіркою в Голосієво. Всіх колег привітав Ректор Станіслав НІКОЛАЄНКО, благословив на добрі звершення. Після чого понад два десятки працівників факультету на чолі з деканом Інною САВИЦЬКОЮ та заступником декана Ігорем БУЦИКОМ натхненно взялися до роботи. Прибирали територію біля третього корпусу, озеленювали сквер, саджали дерева, розчищали квітники і чистили доріжки.

   

  

   Свіже повітря і спільна праця поруч з рідним університет не аби як надихнули колег на прекрасні трудові звершення. Так доброзичлива атмосфера, яка витала навколо, подарувала кожному віру у те, що поки ми єдині, Україна – непереможна! Слава Україні!


Ірина Литвиненко,
завідувач лабораторіями кафедри культурології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook