28 січня – Міжнародний День захисту персональних даних

26 січня 2022 року

26 січня класний керівник групи 207-К Олександра Дулова провела годину спілкування, присвячену Міжнародному Дню захисту персональних даних.

Сьогодні питання захисту персональних даних стає дедалі більш актуальним, і пов’язано це, перш за все, зі стрімким розвитком інформаційних технологій, який робить можливою обробку великих масивів персональних даних без надмірних зусиль.

Міжнародний День захисту персональних даних (28 січня) встановлений для того, щоб користувачі мережі не забували про дотримання правил поведінки в інтернеті, які допомагають убезпечити їх віртуальне і реальне життя. Саме тому класний керівник Олександра Дулова провела тематичну виховну годину з майбутніми фахівцями в галузі комп’ютерної інженерії.

Під час спілкування студенти розглянули важливі питання захисту персональних даних, правил поведінки в Інтернеті, а також ознайомилися з порадами спеціалістів щодо убезпечення особистих даних у мережі. Класний керівник також провела онлайн-вікторину, за допомогою якої здобувачі освіти мали змогу закріпити отримані знання.

У сьогоднішньому мінливому світі персональні дані обробляються щосекунди: за місцем роботи, державними інституціями, у сфері охорони здоров’я, під час використання мережі Інтернет, при наданні різноманітних послуг, включаючи послуги банків, супермаркетів, кафе та ресторанів, кінотеатрів, самозайнятих осіб, операторів мобільного зв’язку, тощо.

Тому користуйтеся своїми даними та мережею Інтернет правильно, безпечно.

Олександра Дулова,

класний керівник групи 207-К


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook