Запрошуємо на творчу виставку «Таємниці ландшафтного мистецтва»

January 21, 2019

 З 1 лютого по 15 березня 2019 року на базі Національного науково-природничого музею Національної академії наук України за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 15 кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України організовує творчу виставку робіт студентів та викладачів кафедри, яка називається «Таємниці ландшафтного мистецтва».

Національний науково-природничий музей НАН України – це один із найбільших науково-природничих музеїв світу і найбільший природничий музей України.

Мета виставки «Таємниці ландшафтного мистецтва» – привернути увагу суспільства до раціонального природокористування, його умов та принципів, а також залучення зацікавленої молоді до навчання відповідно до теми виставки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

На виставці будуть представлені наступні експонати: проект реконструкції Саду Кабінету Міністрів України, проектні пропозиції щодо реконструкції об’єктів Національного заповідника Софія Київська, проектування парку з елементами топіарного мистецтва в м. Вишгороді, горизонтальні та вертикальні фітокартини (картини з живих рослин), каркаси топіаріїв, флораріуми, картини, намальовані маслом та вирізьблені з дерева, фітодизайн екстенсивних садів на дахах за участі злаків, проектні пропозиції щодо облаштування схем автоматичної системи поливу, як важливого елементу ландшафтного дизайну. Також, як компонент окремих проектів, виступатиме відеоролик прогулянки запроектованою територією.
Крім того, планується провести майстер-класи з флористики та фітодизайну (флораріуми, кокедами, бутон’єрки та інше).

Запрошуємо всіх бажаючих!


Світлана Сидоренко,
уповноважена контактна особа
кафедри ландшафтної архітектури
та фітодизайну НУБіП України 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook