Викладачі кафедри цивільного та господарського права взяли участь у конкурсно-розважальній грі «Хто зверху?»

18 March 2017, 18:34

Нещодавно з ініціативи студентської організації на юридичному факультеті вперше пройшла відома конкурсно-розважальна гра «Хто зверху?». Ідея проведення гри у студентського активу спалахнула давно, але вирішили втілити її в життя саме до Дня Міжнародного жіночого свята 8 березня.

Цікаво те, що учасниками гри були дві команди: команда науково-педагогічних викладачів та команда студентів 1 курсу. Саме це було досить інтригуючим та безпосереднім.

Команду ВИКЛАДАЧІВ представляли: декан юридичного факультету, к.ю.н., доц. Олена Яра, заступник декана, к.ю.н., доц. Олена Улютіна, завідувач кафедри цивільного та господарського права, д.ю.н., доц. Олексій Піддубний, старший викладач кафедри цивільного та господарського права, к.ю.н. Юлія Канарик та асистент кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука Ігор Дмитренко.

Команду СТУДЕНТІВ складали: Андрій Береза, Антон Кокотун, Олександр Галунько, Ірина Гричина і Яна Сахарук. Верховним суддею була студентка 1 курсу Наталія Ящук, а допомагали їй вельмишановні ведучі: Назарій Ковальчук та Євгенія Дошка.

Гра розпочалася з конкурсного питання,  а далі закрутилося: потрібно було складати слова, вгадати пісні, розгадати «хто ята конкурс на дивоглядки.

Загалом гра була цікавою і пройшла весело. Викладачі та студенти факультету отримали масу задоволення. За результатами 6 раундів спочатку перемагали науково-педагогічні працівники, проте, студенти зібрали всі свої сили і на останньому раунді таки наздогнали їх і зробили реванш! Цього разу перемогу здобула все ж таки дружба.

Наступного дня після гри всі жваво ділилися враженнями від побаченого, а учасники – від самого дійства. Тож гра «Хто зверху?» вдалася, а отже буде проходити на юридичному факультеті  і надалі. Слідкуйте за новинами і, можливо, саме Ви станете наступним учасником гри «ХТО ЗВЕРХУ»!!!

Юлія Канарик,

к.ю.н., старший викладач кафедри цивільного

та господарського права

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook