Наш вибір — професія економіст

August 20, 2022

Так вирішили абітурієнти Неграш Олена Віталіївна та  Рухаленко Анастасія Юріївна і подали оригінали документів на спеціальність 051 Економіка.

 

 

Професію, певну спеціальність,  вибирає людина в певний момент життя.
Дівчата вирішили для себе, що економіст — професія широкого спектру, яка займає важливе місце в сучасному суспільстві, а значить, ніколи не зникне і вони  будуть потрібними фахівцями.
Навчяться вміти вести повсякденні господарські справи з вивіреним розрахунком, з твердим поглядом на миттєву ситуацію і на майбутній розвиток свого становища; бути прагматичними, розважливими і володіти аналітичним складом розуму.

 

Значення професії економіста просто неоціненно, так як він зобов’язаний передбачити наперед значення тих чи інших показників, побачити динаміку розвитку підприємства, регіону, держави, застерегти керівника від неправильних дій. Саме професія економіста дає змогу зсередини зрозуміти, які механізми спрацьовують в економічному житті суспільства, як ними можна керувати, щоб досягати максимальних результатів.
 
Бажаємо нашим абітурієнткам здійснення мрій   і наснаги у новому студентському житті! До зустрічі в аудиторіях економічного факультету НУБіП України!
 
Лариса Коваленко, ст. викладач кафедри економіки
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook