Продовження вступної кампанії в магістратуру

August 22, 2022

Процес вступу в магістратуру триває етап за етапом. 17 серпня 2022 року завершилась перша стадія складання МТНК (основна сесія). Результати іспиту містяться в особистих кабінетах вступників Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО). Для перевірки результатів складання МТНК необхідно зайти у власний «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури» (https://zno.testportal.com.ua/master/login) на вебсайті УЦОЯО. Для цього потрібно ввести необхідні реквізити (номер та РIN-код), які містяться в екзаменаційному листку, отриманому абітурієнтами при реєстрації.

Шановні абітурієнти!
Увага!

Для вступників, які з поважних причин не змогли здати МТНК в основну сесію, передбачено складання МТНК в додаткову сесію з 07 вересня до 10 вересня 2022 року (при наявності відповідних документів, які засвідчують поважну причину неможливості здачі МТНК в основну сесію, за умови реєстрації абітурієнтів).

Будьте пильні!
Не втрачайте можливість складання МТНК для вступу в магістратуру.

З 1 серпня 2022 року розпочалась реєстрація електронних кабінетів вступників (https://cabinet.edbo.gov.ua/login) для подачі документів в приймальну комісію з метою вступу в магістратуру (обов’язково для осіб, які отримали дипломи про вищу освіту починаючи з 1997 р.).

З 16 серпня 2022 року розпочалась подача документів для всіх категорій абітурієнтів для вступу в магістратуру безпосередньо в приймальну комісію. Подача документів триває до 15 вересня 2022 року.

Зараз у вступників відбувається підготовка до складання фахового іспиту (та, при необхідності, до співбесіди з іноземної мови) зі спеціальності 073 «Менеджмент» для вступу на магістерську програму кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту (https://nubip.edu.ua/node/23701) «УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА МІЖНАРОДНИМИ ПРОЕКТАМИ» (https://nubip.edu.ua/node/31832).

Фаховий іспит та співбесіда будуть відбуватись в один день – 17 вересня 2022 р.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook