Готовність до нового навчального року факультету ІТ - тримаємо стрій на освітянському фронті

August 3, 2022

   Надання освітніх послуг та патріотичне виховання молоді – основні завдання на теренах освіти. Підготовка до нового навчального року – у центрі обговорення колективу викладачів та студентства факультету. На порядку денному стояли питання графіку освітнього процесу, забезпечення безпеки викладачів та студентів при очній формі навчання, готовності до нового року.
    Зібрання почала декан факультету Олена Григорівна Глазунова з привітання викладачів та аргументації необхідності спільно обсудити всі питання порядку денного.
Факультет ІТ починає працювати дистанційно з 15 серпня. А от вступників 2022 року чекатимуть викладачі, лабораторії та аудиторії навчального корпусу очно з 19 вересня.
   В обговоренні головних питань, пов’язаних з підготовкою до нового навчального року взяв участь проректор з науково-педагогічної роботи Василь Дмитрович Шинкарук.

   У ході зустрічі піднімалися питання розкладу навчальних занять, готовності методичного забезпечення викладання дисциплін у дистанційному форматі, були поставлені задачі, про виконання яких завідувачі кафедр звітуватимуть на вченій раді факультету перед початком навчального року.

 

  Змістовно, емоційно та конструктивно обговорювалися питання забезпечення безпеки співробітників та студентів НУБіП, готовності укриттів та бомбосховищ університету до нового навчального року.

   Обговорення цих питань продовжили на зустрічі зі студентами факультету. Адміністрація факультету після подачі інформації за основними питаннями порядку денного відповідали на чисельні запитання студентів, тому зустріч продовжувалась біля двох годин, адже ми дуже хотіли, щоби всі наші студенти залишились заспокоєні задоволені та поінформовані.

   Так, найбільше студентів цікавили питання, пов’язані з форматом навчання, поселенням в гуртожитки та з заходами забезпечення безпеки в навчальних корпусах та гуртожитках. До речі, більшість з них висловилися в підтримку очного формату навчання.

   Докладніше студенти цікавилися конкретними питаннями підготовки укриттів в гуртожитках, можливого очного навчання на факультеті. Думки, як і заведено, в студентстві розділилися, на оптимістичні та песимістичні, але все наше суспільство так зараз розділене. І тільки спільна робота, спільні намагання допомогти і підтримати один одного має тримати нас на правильній траєкторії.

   Ми глибоко переконані, що на всі питання студенти отримали відповіді, пояснення, партнерське спілкування. Важкий рік по-переду, важкий з багатьох причин. Але, очевидно, що наполеглива спільна робота викладачів та вмотивоване бажання здобувати освіту студентів не залишаться без позитивних результатів. Отож, тримаємо свій фронт, забезпечуючи наближення перемоги. Все буде Україна!


Наталія Клименко, заступник декана
факультету інформаційних технологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook