Випускники ННІ лісового і садово-паркового господарства отримали дипломи бакалаврів

June 25, 2022
НУБіП України

24 червня в ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулося вручення дипломів випускникам-бакалаврам. Студенти, які навчалися за спеціальностями «Лісове господарство», "Садово-паркове господарство", "Деревообробні та меблеві технології" отримали свої омріяні дипломи.

Цей день в інституті розпочався із сумної звістки - загибелі нашого героя, студента третьокурсника Семена Обломея, який пішов боронити нашу країну від ворога. Студенти та викладачі інституту хвилиною мовчання вшанували пам'ять героя та всіх хто загинув захищаючи Україну.   

Традиційно, захід розпочався з гімну України, який в умовах війни набув особливого значення. 

З вітальним словом до випускників та усіх присутніх звернулася представник ректорату, вчений секретар Оксана Барановська, яка зауважила на особливій важливості навчання в час коли нашу країну намагається знищити ворожа росія. Також Оксана Дмитрівна побажала випускникам миру, знайти кожному своє місце в житті, не зупинятися на досягнутому.

З вітальним словом до випускників звернулися директор інституту Петро Лакида, заступники директора Галина Домашовець та Олександр Соваков, а також директор науково-дослідного інституту Роман Василишин, кожен з яких висловив свої побажання для студентів-випускників. Виступаючі зауважили на важливості здобутих спеціальностей для країни, а також нагадали про можливість здобуття повної вищої освіти шляхом навчання в магістратурі. 

Після промов розпочалася найочікуваніша для студентів мить - вручення дипломів. Дипломи студентам спеціальності 205 "Лісове господарство" вручив директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва Роман Василишин.

Випускникам спеціальності 206 "Садово-паркове господарство" дипломи вручив голова Товариства лісівників України Юрій Марчук

Дипломи студентам-випускникам спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології" вручив доцент кафедри технології та дизайну виробів з деревини Андрій Спірочкін.

Після вручення дипломів з настановчою промовою до випускників звернувся професор кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Віктор Маурер, який розповів про багаторічний досвід розвитку лісової галузі та надав поради щодо успішної та ефективної роботи за фахом.

Бажаємо усім випускника миру, найшвидшої перемоги у війні, успішної кар’єри, міцного здоров’я, незламного духу!

Слава Україні! Героям Слава! 

 

Дирекція  ННІ лісового і садово-паркового господарства

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook