ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЯ ВІД СТЕЙКХОЛДЕРА ОЛЕКСАНДРА ВЕРДИША ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 202 «ЗАХИСТ І КАРАНТИН РОСЛИН»

February 15, 2022
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

 

Важливим аспектом підготовки студентів до майбутньої професійної діяльності є їх спілкування з потенційними роботодавцями. 7 лютого 2022 року на кафедрі фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна відбулася лекція в режимі онлайн для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання ОПП «Захист і карантин рослин». На запрошення кафедри лекцію «Сучасні підходи до контролю хвороб картоплі та попередження резистентності у Phytophthora infestans» прочитав Олександр Вердиш, представник компанії ТОВ «Адама Україна», керівник регіону (Полтавська та Дніпропетровська обл.).

На початку лекції Олександр Володимирович охарактеризував основні напрямки діяльності компанії ADAMA на ринку України та роль фахівців із захисту і карантину рослин у збереженні здоров’я рослин. Особлива увага була акценована на механізмах дії компонентів фунігцидів проти патогенів та особливостях їх застосування у сучасних технологіях. У процесі лекції у студентів виникало багато запитань, на які вони отримували змістовні та практичні відповіді.

На завершення лекції Олександр Володимирович відзначив правильність вибору майбутньої професії – лікаря рослин та її затребуваність на ринку праці у сучасних умовах.  

 

 

 

Студенти та викладачі кафедри висловлюють щиру вдячність Олександру Вердишу за проведений захід та сподіваються на подальшу співпрацю.

 

Мирослав Піковський,

доктор с.-г. н, доцент

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook