З Днем працівників освіти!

1 жовтня 2021 року

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом –

Днем працівників освіти!

Це свято людей, для яких життєвим покликанням стало подвижницьке служіння ідеалам Доброго, Розумного, Вічного. Адже біля колиски духовного народження кожної Особистості завжди стоїть Вчитель.

Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці – допомагати молоді пізнавати навколишній світ, здобувати необхідні фахові знання, набувати моральні й духовні цінності, допомагати їй зайняти гідне місце у дорослому житті. Моя глибока повага Вам за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, справжніх патріотів України. Саме завдяки Вам наш коледж займає лідируючі позиції в системі фахової передвищої освіти України.

Бажаю Вам міцного здоров’я, життєвої сили та енергії для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай освітянська нива буде щедрою на талановитих студентів, які примножуватимуть славу нашого коледжу та України, а в родині панують любов, взаєморозуміння і достаток. Впевнений, що спільними зусиллями ми подолаємо усі непрості виклики сьогодення і наші вихованці житимуть у багатій, процвітаючій, європейській Україні!

З професійним святом!

Слава Україні!

 

 З повагою,

    в.о. директора коледжу

      Заслужений працівник освіти України

      Я. П. Корсун 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook