Хочу здійснити свою мрію в НУБІП! Інтерв’ю з абітурієнткою Климась Катериною

25 червня 2021 року

– Чому саме НУБІП?

– Я, Климась Катерина, багато чула про цей Університет, і в мене склалося дуже гарне враження про нього. Особливо мені імпонує можливість отримати подвійний диплом, який відкриває багато можливостей працевлаштування за кордоном. Я не чула, що таке є можливим в інших закладах вищої освіти. Моя подруга, студентка вже 2 курсу, Ходченко Анна, вивчає англійську та німецьку мови. Вона дуже задоволена рівнем викладання та знаннями, які отримала на першому курсі. Анна розповідала мені про сам університет, про природу, інфраструктуру. Захоплює і вражає охайність, порядок, прибрані території та аудиторії, що особливо важливо і для студентів.

– Який заклад освіти Ви закінчили?

– Я закінчила гімназію імені С.І. Олійника в місті Броварах і чекаю на результати ЗНО. Сподіваюся, що зі вступними балами все буде гаразд, і я зможу стати студенткою вашого Університету.

– Чому Ви обрали саме мови?

– Саме до них, як кажуть, душа лежить. Я завжди, скільки себе пам’ятаю, цікавилася мовами, найбільш уживаними розмовними виразами, які дають змогу спілкуватися з людьми з інших країн. Через мови можна вивчати світ, культуру народів, їхній світогляд, менталітет. Мене надихнула на вивчення мов моя бабуся, яка сама була вчителем-мовником, так само, як і її батьки, і ця любов до мов і професії дісталась мені у спадок. Це у нас сімейна традиція, яка переходить від покоління до покоління.

– Як Ви дізналися про нас?

– Я читала в інтернеті, заходила на сайт НУБІП України. Тут вчилися, між іншим, мої батьки, а також вчиться моя подруга Анна

– Чого очікуєте від навчання в НУБІП?

– Хочу отримати перспективну професію, яка потрібна скрізь, в усіх галузях промисловості та сільського господарства. Впевнена, що переді мною, маючи гарну освіту, відчиняться двері престижних компаній. Особливо мене приваблює можливість працювати в компаніях, пов’язаних з аграрним бізнесом.

 

Інтерв’ю брали доценти
кафедри романо-германських мов і перекладу
Сидорук Г.І., Рубінська Б.І.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook