Вебінар на тему "Як отримати високооплачувану роботу в ІТ сфері"

2 червня 2021 року

 Сфера ІТ технологій стрімко розвивається, зявляються нові напрямки, технології, впроваджується автоматизація різних виробничих професій, цифрових сервісів, відповідно й зростає попит на працівників ІТ індустрії.

02.06 2021 р. у рамках ініціативи  "Open IT" за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" Rivne IT cluster спільно з Рівненським обласним центром зайнятості, Рівненським центром ПТО ДСЗ відбувся  в онлайн режимі вебінар на тему "Як отримати високооплачувану роботу в ІТ сфері" з циклу "Профорієнтаційні заходи для безробітних". Захід був передбачений для молодих людей, які шукають роботу та які бажають спробувати свої сили в ІТ - сфері.
На вебінарі відбулося ознайомлення із основними напрямками ІТ - сфери, можливостями працевлаштування та попереднього професійного навчання. На заході, спікери ознайомили з Іт сферою (ринок ІТ України, Рівного та соціальний портрет потенційного працівника ІТ - сфери/рівень доходу та можливостей кар'єрного розвитку). Роботодавці представили презентації власних потреб в ІТ - фахівцях та навички, якими повинні володіти кандидати на працевлаштування. 
Також відбулася презентація освітніх послуг РІвненського центру ПТО ДСЗ з анонсом навчальних ІТ - програм. 
До вебінару приєдналися студенти відділення програмування, а також економічного відділення і були ознайомлені з цікавою програмою.
     
Наталія Пастушенко, фахівець підрозділу працевлаштування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook