Обласне методичне об’єдання вихователів гуртожитків

19 травня 2021 року

19 травня 2021 року на базі коледжу в онлайн режимі відбулося обласне  методичне об’єдання вихователів гуртожитків закладів фахової передвищої освіти, в якому взяли участь 35 осіб. Учасники заходу обговорили важливі питання організації виховної роботи в гуртожитках навчальних закладів, створення в них безпечного середовища для мешканців. У вітальному слові методист Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Рівненської області Процюк В.К. акцентував увагу на тісному взаємозв’язку навчального і виховного процесів в освітніх закладах, на необхідності формування життєвих компетентностей у майбутніх фахівців.

Заступник директора з виховної роботи Талімончук О.Г. ознайомив учасників з історією коледжу, його сьогоденням та перспективами розвитку.

Вихователь гуртожитку №2 Моцнюк В.Ю. поділилася з колегами досвідом організації виховної роботи у гуртожитку №2. Голова студентської ради гуртожитку №2 Григоренко Аліна розповіла про діяльність органів студентського самоврядування по забезпеченню дотримання мешканцями гуртожитку правил внутрішнього розпорядку. Викладач Петрівська Л.О. підготувала презентацію про форми і методи роботи з батьками студентів. Фельдшер коледжу Чеберяка Н.А. звернула увагу учасників на протиепідемічних заходах, які необхідно проводити в гуртожитках в умовах пандемії.

Проведений  захід сприятиме підвищенню ефективності виховної роботи у гуртожитках закладів фахової передвищої освіти Рівненщини.

 

Олександр Талімончук, заступник директора з виховної роботи 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook