Розширене засідання ректорату

2 березня 2021, 10:00
к.3 ауд.309

 

2 березня о 10 годині відбудеться розширене засідання ректорату!

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді НУБіП України річного фінансового звіту за 2020 рік та фінансового плану Університету на 2021 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  2. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді НУБіП України Положення «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників НУБіП України» в 2021 р. Доповідає перший проректор, голова рейтингової комісії Ібатуллін Ігор Ілліч.
  3. Про аналіз діяльності госпрозрахункових підрозділів за 2020 рік та план на 2021 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  4. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді НУБіП Комплексної науково-технічної програми управління енергоефективністю в НУБіП України на 2021-2025 рр. та план заходів з її реалізації у 2021 році. Доповідає директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Каплун Віктор Володимирович.
  5. Про впровадження електронного журналу відвідування студентами навчальних занять з використанням навчально-інформаційного порталу Elearn. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
  6. Про хід підготовки до проведення Всеукраїнської олімпіади для вступників до університету. Доповідають: заступник відповідального секретаря приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Лакида Петро Іванович, декан агробіологічного факультету Тонха Оксана Леонідівна, декан механіко-технологічного факультету Братішко Вячеслав Вячеславович, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Коломієць Юлія Василівна, декан факультету землевпорядкування Євсюков Тарас Олексійович, декан факультету конструювання та дизайну Ружило Зіновій Володимирович.
  7. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  8. Різне.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook