Засідання навчально-методичної ради

1 березня 2021, 14:00
Корпус №3, ауд. 309

ЗАСІДАННЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ
відбудеться у понеділок, 1 березня 2021 р. о 14.00 годині у 309 аудиторії 3 навчального корпусу

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про поточний стан організації освітнього процесу в університеті (доповідач – Кваша С.М.).

2. Про внесення змін і доповнень у «Положення про організацію освітнього процесу», «Положення про екзамени та заліки у НУБіП України», «Положення про кваліфікаційну роботу бакалавра у Національному університеті біоресурсів і природокористування України» (доповідачі – Шевчук В.М., Кліх Л.В.).

3. Про підготовку до акредитації освітніх програм «Публічне управління та адміністрування» (Київ), «Будівництво та цивільна інженерія» (Київ), «Садівництво та виноградарство» (Мукачево) (доповідачі – Кліх Л.В., Лопушняк В.І., Приліпко С.М., Ярмоленко М.Г., Шахнович Н.Ф.).

4. Про внесення змін до освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування на відповідність стандарту вищої освіти для вступників 2021 року (доповідач – Приліпко С.М.).

5. Про відкриття освітньої програми зі спеціальності 163 "Біомедична інженерія" на базі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження (доповідачі - Каплун В.В., Лисенко В.П.).

6. Про зміни та доповнення до "Положення про навчально-інформаційний портал НУБіП України" (доповідачі – Глазунова О.Г., Мокрієв М.В.).

7. Про впровадження електронного журналу відвідування студентами навчальних занять, які ведеться на навчально-інформаційному порталі Elearn (доповідачі – Глазунова О.Г., Мокрієв М.В.)

8. Про стан забезпечення електронними навчальними курсами (ЕНК) навчальних дисциплін, які викладаються ННП кафедр: технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка; хірургії і патофізіології імені академіка І.О. Поваженка (доповідачі – завідувачі кафедр).

9. Про затвердження англомовних освітніх програм «Карантин рослин» і «Якість, стандартизація та сертифікація» другого (магістерського) рівня вищої освіти для залучення на навчання в НУБіП України іноземних студентів із 2021-2022 н.р. (доповідачі – Сикало О.О., Сілонова Н.Б.).

10. Про перерозподіл ліцензійних обсягів для здобуття ОС «Магістр» на спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету (доповідач – Шинкарук В.Д., Буцик І.М.).

11. Про участь університету в програмі USID (доповідач – Кіщак Т.С.).

12. Різне.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook