Студентська чоловіча збірна НУБіП України з волейболу впевнено закріплюється в середині турнірної таблиці Чемпіонату України другої ліги

16 лютого 2021, 21:15
Досить напруженим і насиченим видався змагальний графік студентської чоловічої збірної команди НУБіП України з волейболу. За два тижні хлопці зіграли сім ігор. Чотири гри у другій лізі Чемпіонату України з волейболу сезону 2020-2021, дві гри у Столичній лізі і одну гру – на Кубок України.

     Такий щільний графік видався через обмеження внаслідок «локдауну», щодо коронавірусної інфекції і ремонтних робіт в ігровій залі навчального корпусу № 9. Декілька ігор, що мали відбутися у січні були перенесені на лютий. Не всі члени збірної команди мали змогу тренуватися у повному обсязі, а змінений графік чемпіонату змушував грати по дві гри поспіль, що не могло вплинути на результати. Проте, в таких умовах, виступ нашої збірної можна оцінити на досить високому рівні.
     При дограванні перенесеного І-го туру Чемпіонату України другої ліги збірна НУБіП України виграла одну гру у команди Біла Церква ДЮСШ №2 з рахунком 3:2 і поступилася ВК «Боярка» – 1:3.
     Також вже у планових іграх ІІІ-го туру – 13-го та 14-го лютого наші хлопці вибороли перемогу у столичної команди «Нейротек» - 3:1 і програли спортивній школі Бердянськ БДПУ – 1:3.

     Після зіграних трьох турів Чемпіонату України у груповому етапі збірна НУБіП України посідає проміжну 5-ту позицію за набраними очками, але за кількістю перемог наша збірна ділить третю сходинку турнірної таблиці разом з такими командами як СК «Радіус»-СДЮШОР №2 і Біла Церква СДЮШ № 2. Адже всі три команди із 6-ти зіграних ігор виграли по 3 поєдинки. Тож у нашої команди є шанс поборотися за п`яте місце Чемпіонату України з волейболу другої ліги.
     Вперше підтримати нашу збірну на іграх Чемпіонату України своїм виступом прийшла група підтримки. Це збірна НУБіП України з чирлідингу під керівництвом старшого викладача кафедри фізичного виховання – Наталії Крупко. Дівчата підготовили нову гарну програму і своїми танцями надихнули наших хлопців на запеклу боротьбу.

     Щодо ігор в Чемпіонаті м. Києва – «Столична ліга», то збірна НУБіП України з волейболу має всі шанси поборотися за вихід до 2-го дивізіону. Зараз команда знаходиться на третій сходинці турнірної таблиці групи Е маючи 6 перемог і 2 поразки.
     Наші першокурсники підвищують свою спортивну майстерність, набираючи ігрового досвіду граючи у 3-му дивізіоні групи Д. Вони також мали 2 гри протягом двох тижнів лютого. 6 лютого зіграли зі столичною командою «Факел», поступившись з рахунком 0:3, але протягом всіх трьох партій практично наступали на п`яти суперникові, про що свідчить результат партій – 22:25, 22:25, 21:25. 12-го лютого дубль збірної зіграв з командою «Ватага». У перших двох партіях наші хлопці поступилися суперникові, але наступні дві зарахували до свого активу. Та, на жаль, їм не вистачило сил у третій партії – тому гра завершилася з рахунком 3:2 на користь команди «Ватага». Та попри невдалий результат молоді спортсмені набувають змагального досвіду, навчаючись у більш досвідчених партнерів, щоб наступного сезону стати гідною заміною гравцям основного складу, які мають випуститися з лав нашого університету.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook