Програма обміну для студентів 1-2 курсу бакалаврату закладів вищої освіти (Global UGRAD) 2021-2022 з компонентом «STEM та підприємництво» (UUAESE)

15 березня 2021 року
Посольство США в Україні

Державний департамент США оголошує відкритий конкурс для участі у 2021-2022 академічному році у програмі обміну для студентів бакалаврату вищих навчальних закладів (Global Undergraduate Exchange Program) з компонентом для українських студентів «STEM та підприємництво» (UUAESE) 2021-2022.

Учасників програми відбиратимуть за такими критеріями: академічна успішність, лідерський потенціал, активність у громадському житті, володіння письмовою та розмовною англійською мовою, мотивація та готовність стати учасником програми обміну.

Фіналісти програми Global UGRAD будуть навчатися протягом одного семестру без отримання ступеня в університетах Сполучених Штатах Америки за будь-якими спеціальностями.

Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD) з додатковим компонентом «STEM та підприємництво» (UUAESE) – це програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США та підтримується народом Сполучених Штатів Америки.

Ця міжнародна освітня та культурна програма обміну підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури і традицій Сполучених Штатів Америки.

Програма для студентів бакалаврату вищих навчальних закладів (Global UGRAD) з компонентом STEM та підприємництво (UUAESE) тільки для українських студентів, спільно здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США, Посольством США в Україні та організацією World Learning. 

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ:

  • мати українське громадянство, проживати в Україні та навчатися в вищому навчальному закладі України на 1-2 курсі (програма бакалаврату) на час проведення конкурсу;
  • бути старше за 18 років на момент початку навчання у США;
  • бути студентом денної форми навчання програми бакалаврату в українському університеті будь-якої форми власності;
  • мати високий рівень академічної успішності, соціальної активності та лідерський потенціал;
  • володіти англійською мовою на рівні, достатньому для навчання та спілкування в англомовному академічному середовищі;
  • мати можливість почати навчання у Сполучених Штатах з січня 2022 року. Фіналісти конкурсу не можуть самостійно обирати дати програми чи відкладати участь у програмі на пізніший термін;
  • відповідати вимогам для отримання візи учасника програми обміну (J-1) для в’їзду до США.

До участі в конкурсі НЕ ДОПУСКАЮТЬСЯ:

  • студенти, які не відповідають вказаним вище критеріям;
  • громадяни України, які проживають на території США чи других країн;
  • громадяни України, які мають дозвіл на постійне проживання в США;
  • студенти магістратури;
  • працівники Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та урядових агенцій США, що входять до дипломатичної місії США в Україні та їхні найближчі родичі: чоловік/дружина, діти, сестри, брати, батьки та ін. Ця заборона втрачає чинність через рік після завершення працівником строку служби або роботи за контрактом у зазначених установах та організаціях;
  • працівники організації World Learning та їхні найближчі родичі: чоловік/дружина, діти, сестри, брати, батьки та ін.

Деталі - за лінком

Кінцевий термін подання анкет – 15 березня 2021 р., 17:00 EST (за східноєвропейським часом).

Олена Ковтун

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook