Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році

15 січня 2021 року

   Міністерство освіти і науки України оголосило Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році.
   Мета конкурсу ‒ розвиток інтелектуального потенціалу талановитої молоді; активізація та підтримка наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців нового типу; стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності; оволодіння ними інноваційними технологіями.

   Студенти гуманітарно-педагогічного факультету можуть підготувати наукові роботи з таких галузей знань чи спеціальностей (спеціалізацій):

1. Освітні, педагогічні науки
2. Інформаційно-комунікаційні технології в освіті
3. Професійна освіта
4. Фізична культура і спорт
5. Актуальні проблеми інклюзивної освіти
6. Менеджмент освіти
7. Історія і археологія
8. Філософія
9. Культурологія
10. Соціолінгвістика
11. Прикладна лінгвістика
12. Переклад
13. Германські мови (англійська, німецька)
14. Романські мови, методика викладання романо-германських мов, романо-германські літератури
15. Управління персоналом і економіка праці
16. Політологія
17. Загальна та соціальна психологія
18. Педагогічна та вікова психологія
19. Гендерні дослідження
20. Журналістика
21. Соціальна робота
22. Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії

   Конкурс проводять у два тури:
Перший – на факультеті до 15 січня 2021 р. По кожній, визначеній наказом МОН України, галузі знань відбиратимуться кращі, самостійно підготовлені студентські наукові роботи для участі у другому турі.

   Другий – у закладах вищої освіти, визначених МОН України як базові, у лютому – квітні 2021 р. у форматі відео конференції.
   Для участі у першому турі конкурсу студент спільно з науковим керівником повинен підготувати наукову роботу з актуальних проблем у галузях знань, спеціальностей (спеціалізацій), з яких проводиться конкурс, яка є пошуковою за своїм характером, впроваджена у виробництво або застосована у навчальному процесі.
   Після затвердження комісією переліку студентських наукових робіт (не більше 3-х на одну галузь) для участі у другому турі необхідно до 20.01.2021 р. подати студентські наукові роботи, підготовлені відповідно до вимог положення про конкурс, із заповненими відомостями про авторів (не більше двох авторів) у друкованому вигляді та на електронному носії до науково-організаційного відділу.
   З організаційними документами, порядком проведення та умовами конкурсу можна ознайомитись за покликаннями:

   З питань підготовки документів на конкурс звертатись до науково-організаційного відділу НДЧ (кім. 215, навч. корпус № 3, тел.: (097) 937-87-15, Страшок Віталій Васильович).

   Запрошуємо до участі всіх охочих!!!

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook