Засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України"

16 грудня 2020 року

16 грудня 2020 року відбулося засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський  фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України". На порядку денному було розглянуто такі питання: 1. Про хід виконання рішень попередніх педрад. Інформує: Т. Кристопчук , секретар педагогічної ради. 2. Результати навчальних досягнень студентів з дисциплін, з яких буде проводитись державна підсумкова атестація у формі ЗНО. Доповідає: Л. Тригубець, голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, Т. Кристопчук, голова циклової комісії гуманітарних дисциплін. Співдоповідач: відповідальний за ЗНО. 3. Використання сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій під час фізичного виховання в коледжі. Доповідає: О. Рафальський, керівник фізичного виховання. Готують: викладачі фізичного виховання. 4. Про результати підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2020 році та розгляд орієнтовного плану підвищення кваліфікації на 2021 рік. Доповідає: Л. Балдич, методист коледжу. 5. Різне. 5.1. Про встановлення ліміту стипендіатів за результатами першого семестрового контролю 2020-2021 н. р. Доповідає: О. Талімончук, заступник директора з виховної роботи.

Засідання педагогічної ради пройшло в онлайн-форматі.

Л.Тригубець, голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, звернула увагу на наказ МОН від 09.07.2019 № 945 «Деякі питання проведення в 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти», відповідно до якого затверджено перелік навчальних предметів, із яких у 2021 році проводиться зовнішнє незалежне оцінювання, принципи зарахування результатів державної підсумкової атестації, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Також установлено строки проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.  

Т.Кристопчук акцентувала на тому,  що випускники, які завершують у 2021 році здобуття повної загальної середньої освіти та/або планують вступати до закладів вищої освіти, матимуть можливість самостійно обирати, яку саме роботу виконуватимуть під час ЗНО: сертифікаційну роботу з української мови, яка міститиме лише завдання з української мови, (39 завдань закритих форм з вибором відповіді або на встановлення відповідності та 1 завдання відкритої форми на надання розгорнутої письмової відповіді); сертифікаційну роботу з української мови і літератури, яка міститиме як завдання з української мови, так і з української літератури (24 завдання з української літератури та 39 – з української мови закритих форм з вибором відповіді та на встановлення відповідності, а також 4 завдання з української мови відкритих форм з наданням письмової відповіді, зокрема 3 завдання, які передбачають надання короткої письмової відповіді, та 1 завдання, яке передбачає надання розгорнутої письмової відповіді).

О. Рафальський, керівник фізичного виховання, доповів про використання сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій під час фізичного виховання в коледжі.

Л. Балдич, методист коледжу, проінформувала про результати підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2020 році та подала на розгляд орієнтовний план підвищення кваліфікації на 2021 рік.

О. Талімончук, заступник директора з виховної роботи, проінформував про встановлення ліміту стипендіатів за результатами першого семестрового контролю 2020-2021 н. р.

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.

 

Тетяна Кристопчук, секретар педагогічної ради

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook