ПРО РОБОТУ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ

17 листопада 2020 року

 

11116 листопада відбулося позачергове засідання педагогічної ради коледжу онлайн.

Згідно з рішенням Кабінету Міністрів, ухваленим 11 листопада 2020 року, на всій території України заборонено відвідувати заклади освіти групам більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти, а також відвідувати окремі категорії закладів, 50% учнів і персоналу яких перебувають на самоізоляції.

Із 16 листопада 2020 року навчання в закладах вищої та фахової передвищої освіти рекомендується проводити за змішаною формою з внесенням відповідних змін до графіка освітнього процесу та розкладу занять, враховуючи епідемічну ситуацію в кожному конкретному регіоні та закладі освіти.

Тому керівництвом коледжу прийнято рішення організувати освітній процес за змішаною формою навчання, проводити строгий моніторинг захворюваності здобувачів освіти та педагогічних працівників. Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно «за».

Після зборів профспілкового комітету первинної профспілкової організації Людмила БІЛАН запропонувала розглянути та схвалити спосіб, у який керівник закладу здійснюватиме контроль за виконанням освітніх програм здобувачами освіти та працівниками. Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно «за».

Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім міцного здоров’я та плідної праці.

Секретарка педагогічної ради
Галина ПАНЬКІВ
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook