Wolves Summit 2020 в онлайн-форматі

15 жовтня 2020 року
      5-7 жовтня 2020 року керівник Стартап-школи НУБіП України, д.е.н., професор  Ольга Витвицька  прийняла участь у місії розвитку підприємництва, яку  організовувала  Польська Агенція з Розвитку Підприємств. 

     Місія складалась з двох частин - участі у Конференції Wolves Summit (онлайн) 5-7 жовтня. У рамках Конференції д.е.н., професор  Ольга Витвицька   приймала  участь в дискусійних панелях.

 

 

      Друга частина програми - це віртуальні ділові зустрічі з польськими компаніями, які відбулися 8 жовтня 2020 р. на платформі b2match (https://b2b-meetings-for-it-sector.b2match.io/.) 

     Розглядаються можливості співпраці з PIXEL TECHNOLOGY SP. Z O.O., Lodz, Poland . Вони пропонують передові програмні рішення для радіології, такі як RIS, PACS та DICOM-браузер зображень, систему RADIBOX для телерадіології та систему VNA, за допомогою якої збирають дані з усіх медичних пристроїв у лікарні в одному місці. Також розроблено RadiDose - програмне забезпечення для управління дозою випромінювання, яке є надзвичайно вдосконаленим та гнучким додатком для комплексного управління дозою не тільки для операторів та приладів, але й для пацієнтів.

    До зустрічі з питань ІТ сектору приєднався старший викладач кафедри інформаційних систем і технологій Саяпін Сергій Петрович, який здійснює дослідження та розробку інформаційно-аналітичних систем, атрибутивних та геопросторових даних;  інформаційне забезпечення сфери дорадництва.

    Компанія Poland Germany Consult, Wroclaw, Poland- це консалтингова компанія, яка пропонує численні послуги в B2B, B2C та багатьох інших сферах, таких як штучні технології та ІТ.

      MiquidoKrakow, Poland забезпечує мобільний мобільний досвід, керований даними, який тримає найкращі у своєму класі компанії на випередження. Сертифіковане агентство Android від Google, представлене TIME & Forbes, присуджене Deloitte Technology Fast50 CE, із програмами, що займають найвищі місця в Google Play та App Store. Miquido працює над питаннями:Бізнес / Ідейні консультації;  Доказ концепції та інноваційних досліджень; Штучний інтелект та наука про дані.

    Співпраця з міжнародними компаніями сприятиме швидшому перетворенню наукових чи інноваційних проектів в інноваційний продукт.

 

Катерина Обиход, 
асистент кафедри публічного управління 
та менеджменту інноваційної діяльності
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook