70 років Віктору Мауреру: урочисто привітали ювіляра

13 жовтня 2020 року
     Колектив ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України урочисто вітав ювіляра – завідувача кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, професора, академіка Лісівничої академії наук України, заслуженого лісівника України – Віктора Мельхіоровича Маурера. Свято відбулося прекрасного осіннього дня в екокласі ботанічного саду НУБіП України.

     Від ректорату привітали ювіляра із 70-річчям ректор університету Станіслав Ніколаєнко, перший проректор Ігор Ібатуллін і проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Крім теплих слів і приємних спогадів із словами вдячності за понад 40-річну роботу на благо університету, Віктора Маурера було нагороджено Почесною грамотою від ректора університету та цінними подарунками від ректорату.

     Директор ННІ Петро Лакида від всього колективу привітав ювіляра, відзначив його важливу роль у підготовці фахівців лісової галузі, розвитку ННІ лісового і садово-паркового господарства та побажав не зупинятися на досягнутому!
     Привітав ювіляра і голова Товариства лісівників України, завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Юрій Марчук.

Міцного здоров’я й натхненної роботи ще на довгі роки, вельмишановний

Вікторе Мельхіоровичу!

 


Віктор Свинчук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook