Колектив навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму погодив призначення директором Олену Ковальову

3 вересня 2020 року

 

 

     Сьогодні, за участі проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, відбулася конференція трудового колективу навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму з питання призначення нового керівника.

     В своєму виступі Сергій Кваша окреслив поточні та перспективні задачі, що стоять перед інститутом. Зокрема, було наголошено на потребах у підвищенні якості освітнього процесу, покращенні профорієнтаційної діяльності та розширенні мережі базових шкіл, інтенсифікації співпраці з бізнесом, публікаційної активності та участі в конкурсах наукових проєктів, оновленні навчальних планів дисциплін з урахуванням сучасних трендів розвитку галузі, безумовній важливості оновлення електронних навчальних курсів.

     Проректор Сергій Кваша представив кандидатуру Олени Ковальової як претендента на посаду директора ННІ неперервної освіти і туризму.

     Претендент на посаду керівника інституту Олена Ковальова презентувала програму розвитку ННІ, що базується на основних засадах програми розвитку НУБіП України як університету дослідницького типу «Голосіївська ініціатива – 2025».

  

     У ході обговорення програми питання задали заступник директора Тереза Микицей, завідувачі кафедрами Сергій Приліпко та Дарія Басюк.

 

     Кандидатура Олени Ковальової була одноголосно підтримана всіма учасниками конференції.

     

Володимир Олійник

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook