Засідання профкому НУБіП України: літній відпочинок в СОТ «Академічний» та ДОЗ СТ «Чайка»

12 червня 2020 року
     11 червня 2020 року, в онлайн-режимі з використання платформи Zoom, було проведено чергове засідання профкому НУБіП України. У засіданні взяли участь члени профкому, які представляли інтереси профбюро ННІ, факультетів та структурних підрозділів. До порядку денного було включено питання, які потребують оперативного вирішення та найбільше турбують членів профспілки.

     Розпочав засідання голова профкому НУБіП України Ростислав Тарасенко з аналізу роботи профспілки в умовах карантину та способів подальшої взаємодії між профкомом та членами профспілки з метою оперативного та безпечного вирішення нагальних питань.

     Одним із перших на засіданні було розглянуто питання відпочинку працівників університету в СОТ «Академічний» м. Чорноморськ. Оскільки наближається період відпусток, багатьох співробітників університету цікавлять можливості та умови відпочинку, в першу чергу, на університетській базі. Тож насамперед голова профкому ознайомив учасників засідання з графіком заїздів на 2020 рік і наголосив, що незважаючи на складну ситуацію, яка склалася цього року в нашій державі через епідемологічну ситуацію, є всі можливості забезпечити повноцінний відпочинок для працівників університету та членів їх сімей. Він зазначив, що адміністрація університету, під особистим контролем ректора Станіслава Ніколаєнка, докладає максимальних зусиль для створення належних умов відпочинку і реконструкції бази. За минулий та поточний рік на базі вже побудовано понад 15 нових будиночків, і ця робота продовжується. При цьому в експлуатацію вже введені тримісні комфортабельні будиночки, а невдовзі будуть готові і чотиримісні. Тож перших відпочивальників СОТ «Академічний» чекає вже з початку липня.

     Разом з цим, на засіданні було озвучено і вартість путівок, яка різниться залежно від рівня комфорту у будиночках.

     Традиційним та не менш актуальним було питання порядку денного, яке стосувалося організації відпочинку дітей членів профсілки в ДОЗ СТ «Чайка». Заступник голови профкому Іван Гаврилюк відзначив, що у зв’язку з карантином табір не розпочав свою роботу у заплановані терміни, але, за словами директора табору, повністю підготувався до оздоровчого сезону. Перша зміна цього року, за умови прийняття урядом відповідного рішення, розпочнеться з 2 липня. Така ситуація потребує внесення певних коректив у організацію заїздів до табору, коригування списків дітей відповідно до нових змін тощо. Зусилля керівництва профкому, зазначив Іван Петрович, спрямовані на забезпечення відпочинку у таборі усіх бажаючих не зважаючи на те, що дві зміни фактично втрачені у цьому сезоні. У звязку з цим, головам профбюро було поставлено завдання уточнити у своїх підрозділах відомості про дітей працівників, які бажають поїхати до табору у наступні заїзди.

     Головний бухгалтер профкому Валентина Поломаренко надала інформацію присутнім про особливості грошових виплат на оздоровлення та надання грошової допомоги в умовах карантину. На завершення, були розглянуті заяви бажаючих працівників університету, які висловили бажання вступити до профспілки НУБіП України.

Ростислав Тарасенко,
голова профкому НУБіП України

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook