Енергетики – призери конкурсу студентських наукових робіт

17 квітня 2020 року
     У квітні 2020 року на базі Дніпровського державного технічного університету м. Камянське проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Електротехніка та електромеханіка». У конкурсі брали участь 240 наукових робіт.

     Від ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження приймали участь два студенти – Вітенко Віталій та Чорнобай Сергій.
     У 2019 році студент Вітенко Віталій виконав і успішно захистив бакалаврську роботу. Продовжив працювати над цікавою темою і в магістратурі. У 2020 році він подав наукову роботу «Дослідження мікропроцесорного захисту типу МРЗС від пошкоджень електричних приєднань» (шифр «Технічна досконалість») до участі у вищезазначеному конкурсі.
     Зараз Вітенко Віталій у магістратурі продовжує проводити дослідження мікропроцесорних захистів, спрямував свій пошук на захисти електродвигунів. Науковий керівник д.т.н., професор кафедри електропостачання Гребченко М. В.

  

     Одночасно у цьому конкурсі брав участь студент Чорнобай Сергій з роботою “Електротехнологічний комплекс для передпосівної обробки насіння в магнітному полі”, яка присвячена розробці електропривода транспортера електротехнологічного комплексу для передпосівної обробки насіння в магнітному полі. Наукові керівники роботи доценти Савченко В.В., Синявський О.Ю.

     У ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт наші студенти стали призерами – Вітенко Віталій отримав диплом ІІ ступеня, а Чорнобай Сергій – диплом ІІІ ступеня.

Вітаємо наших студентів!


М.М. Заблодський,
заступник директора інституту з наукової роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook