Анастасія Павлуш: хочу стати перекладачем і обираю НУБіП за порадою батьків

2 квітня 2020 року
  • Настя, де ти навчаєшся?

     – Я навчаюся у Волошинівському навчально-виховному комплексі імені Героя України Руслана Лужевського. Це Баришівський район Київської області.

  • Ти вже замислювалась над вибором професії і над тим, де ти будеш її здобувати?

     – Так, віднедавна переді мною постало питання вибору майбутньої професії, а, отже, і вибір навчального закладу для здобуття відповідної освіти. Серед великої кількості університетів я зупинила свій вибір на Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

  • Чому обираєш саме НУБіП?

     – Мені його порадили батьки. Свого часу вони здобували освіту саме в цьому університеті, і у них залишилися дуже теплі і приємні спогади про університет.

  • А що ти знаєш про сьогодення нашого університету?

     – Він має сучасну навчальну базу, кваліфікованих викладачів, які добре знаються на своїй справі, дружню атмосферу в усьому закладі. А ще неймовірної краси ботанічний сад, що знаходиться на університетській території, мальовничі краєвиди довкола, а також цікаве і веселе студентське життя.

  • Який факультет ти обираєш?

     – Серед багатьох факультетів я обрала гуманітарно-педагогічний факультет, тому що вивчення іноземних мов у сучасному світі, на мою думку, є надважливим. А ще – мені просто подобається вивчати англійську мову і є велике бажання вивчити німецьку.

  

  • Про що ти мрієш?

     – Сподіваюся, що і я колись стану частинкою великого світу завдяки освіті, здобутій у НУБіП.

Розмовляла Світлана Москаленко,
старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook