Кафедра землевпорядного проектування у весняному семестрі забезпечує викладання дисциплін дистанційно

25 березня 2020 року
Кафедра землевпорядного проектування

     Кафедра землевпорядного проектування у весняному семестрі забезпечує викладання дисциплін для магістрів («Управління якістю землевпорядних робіт» (доц. Гунько Людмила, асист. Колганова Ірина), та бакалаврів «Землеустрій» (доц, Андрій Мартин, доц. Людмила Гунько, ст.викл. Іванна Гетманьчик, асист. Ірина Колганова), «Інженерна інфраструктура території» (доц. Оксана Кустовська), «Основи землеустрою» (доц. Олександр Чумаченко).   

   Наприклад, завідувач кафедри Андрій Мартин, проводить лекції з дисципліни "Землеустрій" для студентів 3 курсу за допомогою платформи Zoom, а доцент Людмила Гунько організовує вивчення дисципліни «Землеустрій» для студентів 4 курсу факультету землевпорядкування на платформі Elearn . Для ефективнішої роботи надано детальні методичні рекомендації із гіперпосиланнями на інтернет-ресурси Держгеокадастру України.



   Старший викладач Іванна Гетманьчик і асистент Ірина Колганова працюють із студентами дистанційно, відстежуючи виконання ними індивідуальних проектних рішень. Теоретичну частину і, відповідні розрахунки до проектування, студенти провели раніше, а тепер вони розробляють і обґрунтовують власні проекти. Трохи «заважкі» автокадівські файли на перевірку студенти надсилають на e-mail викладачів.  Решта роботи на базі "Elearn".

     Дистанційно лекції і практичні проводяться за розкладом, попередньо студенти повідомляються через месенджери. Розклад запланованих занять оновлюється на сторінці кафедри на сайті НУБіП України та у мережі Facebook.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook