Знайомство учнів київських шкіл з Національним університетом біоресурсів і природокористування України продовжується

28 лютого 2020 року

28 лютого 2020 року викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту к.е.н. Тетяна Власенко та к.держ.упр. Анна Дергач на запрошення учнів завітали до середньої загальноосвітньої школи №60 комплексного розвитку дітей «Росток» м. Києва з метою продовження знайомства учнів з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, зокрема з перевагами навчання на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту та проведення тренінгу з самоменеджменту та самомотивації учнів.

Дуже приємно було усвідомлювати, що учні підготувались до зустрічі із нами і дійсно чекали на нас. Під час тренінгу Т.Власенко та А.Дергач наголошували, що обираючи майбутній професійний шлях, варто пам’ятати, що будь-яка професія вимагає так званих "професійно важливих якостей" та має свої особливості, такі як, зміст роботи, тобто що необхідно робити, конкретні умови праці; вимоги до особистих здібностей – професійно важливі якості характеру, уваги, мислення, вміння максимально використовувати власні можливості та свідомо керувати плином свого життя; вимоги до підготовки – що повинен знати та вміти фахівець. Учням було запропоновано ряд вправ, які будуть помічниками їм при формуванні самодисципліни і підтримки її високого рівня протягом всього життя.

Протягом тренінгу учасники жваво обговорювали, ставили запитання та обмінювались враженнями від набутих знань і спільними зусиллями сформували перелік чинників, які впливають на успішний та свідомий вибір професії, а саме: - правильна самооцінка здібностей, інтересів, можливостей і обмежень кожного; – знання того, що потрібно для успішної діяльності; – уміння співставляти результати самооцінки із знаннями вимог професії.

 

На закінчення зустрічі викладачі подякували за запрошення і цікаву дискусію та запросили у відповідь випускників школи прийняти участь у важливих подіях, які відбудуться у стінах НУБіП України незабаром:

- День відкритих дверей (березень цього року),

- Безкоштовний освітній та профорієнтаційний проект «Весняна школа для абітурієнтів «Твоє майбутнє», організатором якого є кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту (з 01 березня по 15 травня 2020 року).


Тетяна Власенко, Анна Дергач
викладачі кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook