В університеті проходить 1 етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Педагогіка» та «Професійна освіта»

26 січня 2020, 14:37

За останні 12 років, а саме стільки студенти НУБіП приймають участь у ІІ етапі олімпіади з «Педагогіки», вони ставали не тільки учасниками, а й неодноразовими її переможцями. Наші вихованці тричі завойовували 1 місце (Чуманова Олена, Наконечна Ольга, Місяченко Ірина), та шість разів 3 місце (Вовковінська Юлія, Вегера Ярослава, Федосова Вікторія, Шульга Марина, Ткаченко Ірина (двічі), а також 3 командне місце (Федосова Вікторія і Капітан Олександра) та 2 командне місце (Ткаченко Ірина і Мацола Вікторія).

 

В 2018 році студенти НУБіП вперше взяли участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з ОП «Професійна освіта», і зразу ж голосно заявили про свої переваги, виборовши 2 місце. Це зробила студентка гуманітарно-педагогічного факультету Бондаренко Марина. У 2019 році Марина повторила свій успіх і привезла ще один диплом 2 ступеня. Достойно представила університет Литюк Адріана, студентка ОП «Професійна освіта», отримавши перемогу у номінації «Вміння творити та навчатися». Пройшов рік. Ми готувались і чекали зими. Адже традиційно саме у лютому проходить І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка» та з ОП «Професійна освіта». У цьогорічній олімпіаді взяли участь студенти гуманітарно-педагогічного факультету різних курсів ОП «Професійна освіта» та «Соціальна робота». Серед учасників були і першокурсники, і студенти випускних курсів.

До числа переможців увійшли Мацола Вікторія, Литюк Адріана, Череп’яна Вікторія, Підтинна Оксана, Марченко Інна, Кисленко Ольга, Артемчук Аміна, Лук'янчук Вікторія, Ілюхіна Олександра.

Отже, 2020 рік не став виключенням, і знову наші вихованці готові поборотися за звання кращих зі студентами інших навчальних закладів.

Переможці І етапу представлятимуть НУБіП України на ІІ етапі Всеукраїнських студентських олімпіад з навчальної дисципліни «Педагогіка» (Ізмаїльський державний гуманітарний університет, м. Ізмаїл, Одеська область, 14-16 квітня 2020 р.) та з ОП «Професійна освіта» (Українська інженерно-педагогічна академія, м. Харків, 12-13 травня 2020 р.).

Ми покладаємо великі надії на цьогорічних конкурсанток, бажаємо їм успіху, віримо у чесну боротьбу і справедливе суддівство, тож нехай переможуть найкращі!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Л.М.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook