Запрошуємо на зустріч із Героєм України Володимиром Жемчуговим та презентацію документальної стрічки «Бранці Кремля»

27 лютого 2020, 12:00
Корпус № 3, ауд. 309

     27 лютого 2020 року о 1200 в 309 аудиторії навчального корпусу №3, вул. Героїв Оборони, 15 відбудеться зустріч з Героєм України Володимиром Жемчуговим, в рамках зустрічі буде проведена військово-патріотична лекція та презентація документальної стрічки «Бранці Кремля».

     Зустріч проходитиме у форматі «відкритого мікрофону» – кожен студент матиме змогу поставити питання і взяти участь у обговоренні. Під час заходу відбудеться презентація стрічки «Бранці Кремля», знятої на замовлення Міністерства інформаційної політики України в лютому 2018 року (на даний час це Міністерство культури, молоді та спорту).

     Наприкінці зустрічі учасники отримають інформаційні матеріали – книги, брошури.

     Інформація про Героя України Володимира Жемчугова — учасник спротиву російській агресії. З травня 2014 року – організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року знаходився у полоні бойовиків так званої "ЛНР". У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі студентами, школярами, курсантами, військовослужбовцями України. З вересня 2018 року по червень 2019 року проведено 62 зустрічі зі студентами та курсантами в рамках освітнього проекту "Бранці Кремля".

     На лекцію запрошуються по 15 осіб від кожного інституту та факультету (заступники деканів факультетів, заступники директорів ННІ з виховної роботи, наставники академічних груп, представники студентської організації, студенти).

     Початок – о 12:00 годині, місце проведення - 3-й навчальний корпус, аудиторія 309, вул. Героїв Оборони, 15.

Явка обов'язкова!
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook