ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗИМА ФАКУЛЬТЕТУ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ. ПРОДОВЖЕННЯ СПІВПРАЦІ ЗІ ШКОЛОЮ

15 лютого 2020, 19:55

Представники факультету конструювання та дизайну доцент кафедри механіки Яременко В.В. та старший викладач кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Похиленко Г.М. Національного університету біоресурсів і природокористування України 10 лютого 2020 року відвідали Глевахівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, що в Васильківському районі Київської області 


Співробітники факультету ознайомили школярів, вчителів та керівництво школи з можливостями і перспективами навчання на факультеті конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
При проведенні бесіди було зроблено презентацію університету, і зокрема факультету конструювання та дизайну та розповсюджено інформаційні матеріали. 
Доведено до випускників школи інформацію про те, що НУБіП проводить для вступників до університету Всеукраїнську олімпіаду, участь у якій надає майбутнім абітурієнтам унікальну можливість отримати до 20 балів до власних.
Керівництвом школи була розіслана відповідна інформація в батьківський комітет школи.



Майбутніх випускників шкіл запросили відвідати факультет конструювання та дизайну та навчатись на підготовчих курсах НУБіП України. 
Ознайомили учнів з правилами подання документів і можливостями отримати додаткові бали при вступі в університет.
Представники факультету відповіли на багато питань пов’язаних з навчанням в університеті та факультеті конструювання та дизайну, а також з перспективами майбутнього працевлаштування.
Особливу подяку від факультету конструювання та дизайну за запрошення та плідну співпрацю висловлюємо директору школи Малюзі В.П., та завучу школи Мурашко А.В. Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Доцент кафедри механіки В. Яременко,
Ст.викладач кафедри ТКМіМ Г. Похиленко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook