Тренінг для спеціалістів харчової промисловості "Основи безпечності та якості харчових продуктів"
"Основи безпечності та якості харчових продуктів"
тренінг для спеціалістів харчової промисловості
Характеристика курсу: Двотижневий інтенсивний тренінг (англійською мовою)
Час і місце проведення: 18 – 29 травня 2020р., НУБіП України, Київ
Вартість:Безкоштовно для кваліфікованих спеціалістів (кількість місць обмежена до 30 учасників)
Реєстрація: Зацікавлені мають зареєструватися за цим посиланням
https://cutt.ly/psufoodsafety
Тренінг проводитиметься професорами з Університету штату Пенсильванія (США) кафедра наук про продукти харчування, які мають досвід роботи в харчовій галузі виробництва продуктів харчування, а також буде надано певну мовну підтримку професорами з НУБіП України. Учасники отримають сертифікат HACCP від International HACCP Alliance, US FDA’s Preventive Control for Human Foods from FSPCA та Food Defense від Penn
State University.
Тематика тренінгу:
- Food Microbiology
- Sanitation and Good Manufacturing Practices
- HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)
- Food Processing
Кінцевий термін реєстрації: 31 березня 2020 р.
У випадку запитань – звертайтесь:
Олександр Лабенко - [email protected]
Наталія Сілонова - [email protected]
Наталія Волощук - [email protected].