Процеси і організація робіт на складах пиловочної сировини – тема відкритого лекційного заняття для студентів спеціальності «Деревообробні та меблеві технології»

5 грудня 2019 року
     Відповідно до встановленого графіка навчального плану у першому семестрі на кафедрі технологій і дизайну виробів з деревини 2.12.2019 р. проведено відкриту лекцію з дисципліни «Деревинознавство», лектор к.т.н., доцент Мазурчук С. М.

   Сергій Миколайович влучно підібрав інформацію на слайди презентації, що відповідає сучасності. Адже не так давно, весною, в Україні було впроваджено систему європейської стандартизації лісопродукції. На початку заняття викладач звернув увагу студентів на основний комплекс операцій, що зазвичай виконуються на складах пиловочної сировини будь-якого підприємства, що займається переробкою лісометріалів круглих. Відмічено, що трудозатрати цих операцій складають 20-30 % від всіх затрат по виробництву пиломатеріалів.

     Протягом лекційного заняття Сергій Миколайович наводив багато наочних прикладів з сучасної діяльності підприємств, що викликало стійку увагу слухачів протягом всієї пари та жваву участь в обговоренні.

    Під час лекції використано різноманітні методи та прийоми подання навчального матеріалу, зміст матеріалу був доступним та цікавим. Загалом проведена лекція отримала схвальні відгуки від слухачів і у висновках відмічено про високий рівень проведення.

О. Горбачова,
доцент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook