Семінар-практикум «Формування інформаційно-цифрової та краєзнавчої компетентності викладачів географії в процесі реалізації змішаного навчання»

13 листопада 2019 року

 

5

13 листопада 2019 року на базі Бучацького коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету, відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів географії на тему «Формування інформаційно-цифрової та краєзнавчої компетентності викладачів географії в процесі реалізації змішаного навчання», у якому взяла участь викладач циклової комісії природничих дисциплін, Дворська Л.А.

1234

З привітальним словом до учасників семінару звернувся директор Бучацького коледжу Леськів Ігор Юрійович, який зазначив важливість проведення таких заходів, як методу обміну досвідом викладання географії, презентував роботу закладу та розкрив здобутки студентського та педагогічного колективу.    

У ході практичної частини семінару-практикуму, голова методичного об’єднання викладачів географії Ради директорів ЗВО І-ІІ р.а. Тернопільської області Паршин Любомира Анатоліївна, презентувала майстер-клас «Використання Google-maps у формуванні інформаційно-цифрових та краєзнавчих компетентностей». Сьогодні заклад освіти має готувати не лише носія знань, але і творчу особистість, яка здатна використовувати здобуті знання для конкурентоспроможної діяльності у будь-якій сфері суспільного життя, тобто формувати компетентну особистість.

8

Викладач географії Бучацького коледжу Мойсеїв Марія Петрівна ознайомила присутніх з методикою впровадження змішаного навчання на заняттях з географії в умовах компетентнісно-зорієнтованої освіти.

Завершився семінар ознайомлюючою екскурсією навчальним закладом та історичною частиною міста.

Людмила Дворська, викладач циклової комісії природничих дисциплін

76

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook