До уваги студентів пільгових категорій, які проживають в гуртожитках університету!

15 листопада 2019 року

     У зв`язку з надходженням на бюджетний рахунок університету коштів для забезпечення пільгового проживання у першому семестрі 2019-2020 навчального року (з 1 вересня по 31 грудня 2019 року) студентів окремих категорій (в т.ч. контрактної форми навчання) в гуртожитках студмістечка просимо студентів відповідних пільгових категорій в строк до 25 листопада 2019 року подати дирекціям ННІ та деканатам факультетів відповідні заяви з необхідними документами. Студенти, які вже отримували зазначену пільгу раніше, можуть подавати лише заяву, а всі інші – заяву з пакетом документів.

 

     Одночасно інформуємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 17.07.2019 року №686 внесені суттєві зміни до Порядку та умов надання державної цільової підтримки деяким категоріям громадян для здобуття вищої освіти, затвердженого постановою КМУ від 23.11.2016 р. №975.

 

     З оновленим «Переліком категорій студентів денної форми навчання (держзамовлення і контракт) та документів для надання їм пільги з оплати за проживання в гуртожитку» можна ознайомитися за посиланням.


Віктор Потебня,

начальник відділу соціальної роботи
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook