AgroComplex 2019: як збільшити прибутки в агробізнесі

30 жовтня 2019 року

29 жовтня 2019 року співробітники кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Тетяна Гуцул та Тетяна Мірзоєва відвідали AgroComplex 2019 – виставку ефективних рішень для аграрного бізнесу, яка презентує весь комплекс передових технологій для підвищення конкурентоспроможності виробництва відповідно до світових викликів та глобальних змін.

 


У цьому році тут було представлено більше 450 компаній з понад 15 країн світу та національну експозицію Німеччини, в тому числі потужну експозицію Національного університету біоресурсів і природокористування України.


У межах виставки наші колеги виступили учасниками конференції «Збільшення прибутків в агробізнесі»

На завершення заходу організатори провели серед учасників розіграш призів. Тетяна Гуцул виграла Сертифікат на безкоштовне розміщення рекламної продукції на сайті агромедіа агенції «Sapienza», так що тепер інформація про наш університет буде розміщено й на цьому інтернет-ресурсі.

Також учасники ознайомилися з тематичними розділами, представленими на AgroComplex 2019: добрива та засоби захисту, селекція та насінництво, тепличні технології, точне землеробство та діджитал-рішення, техніка та обладнання, зернове господарство, внутрішньогосподарська логістика, обладнання для переробки с. г. продукції, нішові напрямки виробництва с. г. продукції, промислове бджільництво та джмільництво, фермерське та крафтове виробництво, альтернативна енергетика та біоенергетика, фінансові та страхові інструменти.

Безперечно, подібні заходи – це майданчик для обговорення професійних питань, знайомства з новинками в різних сферах діяльності, можливості для налагоджування контактів. Наступного року запланована участь у виставці і студентів університету.

Доценти кафедри економіки
підприємства ім. про. І.Н. Романенка
Мірзоєва Т., Гуцул Т.



 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook