Студенти 12 групи 1 курсу з куратором відвідали музей історії НУБіП України

11 жовтня 2019 року
НУБіП України

11 жовтня 2019 р. студенти 12 групи Факультету ветеринарної медицини, на чолі з куратором к.вет.н., доцентом Кучерук Марією Дмитрівною відвідали музей Національного університету біоресурсів і природокористування України, де прослухали лекцію про становлення української культури, а також історію становлення Національного університету біоресурсів і природокористуваня України. Екскурсію Тетяна Миколаївна Чумак.

Студенти, на одну пару, занурилися в світ історії, починаючи від первісно-общинного ладу, трипільської культури. Уважно слухали про становлення університету від часів політехнічного інституту, аграрної академії... до сьогодення. Про важкі роки війни й евакуацію інституту, зокрема ветеринарний інститут було евакуйовано до Свердловська, де студенти, аспіранти й викладачі працювали в тилу, забезпечуючи радянській армії ветеринарну підтримку, зокрема в продовольчій галузі та готували фахівців - ветлікарів для кінноти, оскільки коні були важливою допоміжною силою в ті часи.

По закінченню екскурсії студенти залишили свої відкуки, поділились враженнями про відвідування музею, слова щирої вдячності від студентів 12 групи 1 курсу у Книзі відгуків музею.

 

Хто не пам'ятає своєї історії - не має майбутнього!

Кучерук М.Д.

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook