Якість освітнього процесу, дисципліна та турбота про ветеранів– у центрі ректорату

23 вересня 2019 року
     23 вересня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. На останньому тижні вересня маємо багато подій – завтра о 830 засідатиме ректорат, 25 вересня о 14 годині – вчена рада на базі факультету ветеринарної медицини, 26-го відзначатиме 120-річчя кафедра рослинництва, а у п’ятницю об 11 пройде традиційна нарада з планування на базі гуманітарно-педагогічного факультету.

     Як показали контрольні перевірки відвідуваності занять, дисципліні потрібно приділити максимальну увагу. Готується відповідний наказ, яким передбачено зобов’язати деканати і дирекції провести збори студентів, запросити батьків тих, хто без поважних причин був відсутній на заняттях, внести пропозиції щодо відрахування тих студентів, хто систематично не навчається та пропускає пари. Паралельно у гуртожитках провести акцію з метою активізації мешканців до відвідування занять.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на контролі за навчальним процесом. На цьому тижні на базі Немішаївського агротехнічного коледжу відбудеться семінар з питань організації фахової передвищої освіти.

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила про старт електронного документобігу.
     Голова Студентської організації Олександр Павелко зупинився на участі в проекті Громадський бюджет та облаштуванні студентського арт-простору.

     Голова профкому Ростислав Тарасенко озвучив прохання співробітників про організації сільськогосподарського ярмарку – найближчим часом спільно з навчально-дослідними господарствами університету заплановано її провести.
     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про організацію адаптаційних курсів: більше 1100 студентів-першокурсників розпочали безкоштовні заняття з математики, фізики, хімії та біології. На наступному засіданні розширеного ректорату розглядатиметься питання наповнюваності електронних курсів.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зазначив, що продовжується набір на навчання іноземців. А сьогодні стартує семінар для студентів і викладачів, який проводять професори з Університету штату Пенсильванія.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт – дах на навчальному корпусі №12, спортивний майданчик біль гуртожитку №2 тощо.

      Ректор Станіслав Ніколаєнко звернув увагу деканів факультетів і директорів ННІ на необхідність вшанування тих викладачів, які виходять на пенсію. Він попросив голову Ради ветеранів університету Дмитра Войтюка внести пропозиції щодо підтримки ветеранів-викладачів.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на необхідності перезатвердженні спецрад, атестації наукової діяльності, реєстрі нерухомості, підготовці до зимівлі тварин в навчально-дослідних господарствах, початку посівної кампанії.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Барановській – контролювати підготовку засідань ректорату, вченої ради та наради з планування. Сергію Кваші – підготувати звернення до народних депутатів України щодо підтримки фінансування будівництва спортивного комплексу. Директору ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадію Ржевському та директору студмістечка Сергію Стецюку – відновити систему виховної роботи в гуртожитках, провести семінар-навчання з новообраними керівниками студентських рад. Валерію Іщенку – провести підготовку до опалювального сезону.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook