Щасливий у сродній праці

4 серпня 2019, 21:11

Привіт, дорогий читачу!

Хочу розказати дещо, необхідне тобі для досягнення успіху, а саме - про вищу освіту. Мене звати Богдан Єщенко, я здобуваю освітній ступінь "Магістра" зі спеціальності "Освітні, педагогічні науки" ("Педагогіка вищої школи").Я також є лідером громадської ініціативи "Гранітні серця" у рідному селищі, ідея створення якої виникла через усвідомлення того, що сучасні масштаби екологічних змін створюють реальну загрозу для життя людей, що робить украй актуальною проблему зміни ставлення людства до природи.

 

З початку року реалізую екологічні акції разом з охочими долучитися до нашої ініціативи. Знайти підхід до молоді, організувати злагоджену роботу великої групи людей, а також проводити науково-просвітницьку роботу з місцевим населенням - ці завдання здавалися мені заважкими ще декілька років тому. Але здобуваючи велику кількість знань в різних напрямках на кафедрі педагогіки, я зрозумів, що все це мені тепер під силу.

Досвід і навички в царині педагогіки відкрили переді мною широкі перспективи розвитку громадської ініціативи в напрямку екологічного виховання. Екологічне виховання - це систематична педагогічна діяльність серед населення, спрямована на розвиток екологічної культури. З його допомогою ми намагаємося прищепити людям знання про важливість збереження і примноження краси рідної природи. Так, як в свою чергу, викладачі прищеплюють студентам знання про вагомість грамотного педагогічного підходу до виховання не тільки у вищій освіті, а й в повсякденному житті, за що ми їм щиро вдячні.

Вища освіта, яку я продовжую здобувати, дає неймовірний поштовх у справі, яку я вважаю своїм покликанням. Бажаю і тобі, мій читачу, знайти своє покликання, яке розвиватиметься на міцному фундаменті твоєї освіти.

Богдан Єщенко,
магістрант спеціальності "Освітні, педагогічні науки"
("Педагогіка вищої школи")

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook