ЩАСЛИВІ ТА ПРИЄМНО ВРАЖЕНІ: студенти ОП «Професійна освіта» повернулися з навчання за програмою «подвійних дипломів»

1 липня 2019, 17:54

У цьому навчальному році майбутні педагоги професійного навчання долучились до міжнародної програми «подвійних дипломів», яка діє в НУБіП України, відкриваючи широкі можливості для професійного становлення та особистісного розвитку студента.

Шлях був непростий, оскільки, щоб дістатися до Поморської академії (м. Слупськ, Польща), потрібно було подолати понад 1300 кілометрів, а це майже 29 годин часу в дорозі. Однак воно того вартувало! – ділиться враженнями Максим Таран, студент групи ПО17001б.

Здобуваючи в рідному НУБіП України педагогічну освіту, європейський університет дав змогу підсилити знання з психологічних дисциплін, адже навчання за кордоном відбувалось за спеціальністю «Психопедагогіка».

Викладачі з розумінням ставилися до нашого не зовсім досконалого володіння польською мовою, тому з великою увагою ставилися до наших граматичних огріхів та намагались максимально дохідливо роз’яснювати інформацію, за що ми їм безмежно вдячні! – продовжує розповідь Максим.

Нові цікаві знайомства, красиві краєвиди та чудова панорама польського міста залишили по собі лише найприємніші спогади та підсилили бажання з нового навчального року знову продовжити навчання у стінах Поморської академії.

 

Дякуємо декану гуманітарно-педагогічного факультету Василю Дмитровичу Шинкаруку за надану можливість відвідати Європу та долучитись до освітнього процесу одного з провідних польських університетів!

Твій вибір – твоя дорога, НУБіП – твоя перемога! – не лише красиві слова, але й девіз, підтверджений практикою!

Максим Таран, студент групи ПО-17001б,
Оксана Гончарук, куратор групи, асистент кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook