На факультеті землевпорядкування відбулася перевірка готовності кафедр до нового 2019-2020 навчального року

21 червня 2019, 18:00
     Для забезпечення належної якості надання освітніх послуг студентам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» та з метою визначення готовності навчально-методичного та матеріально-технічного забезпечення на факультеті землевпорядкування відбулася перевірка готовності кафедр до нового 2019-2020 навчального року.

     Робоча група у складі декана факультету інформаційних технологій Олени Глазунової і начальника навчального відділу Оксани Зазимко за наказом ректора Станіслава Ніколаєнко працювала на факультеті землевпорядкування перевіряючи роботу деканату і п'яти кафедр факультету.

     Протягом перевірки деканату комісією було відзначено, що необхідна документація по підрозділу ведеться належним чином та особливих зауважень не було виявлено. Потому члени комісії завітали на кафедри факультету, де в ході перевірки провели контроль матеріалів, які стосуються виконання магістерських робіт, навчальної, виховної, науково-дослідної роботи, архівів кафедр, коректності виконання індивідуальних планів роботи НПП, ведення протоколів засідань кафедр, дотримання плану їхнього розвитку тощо.
     Під час перевірки Оксана Зазимко відзначила необхідний рівень забезпечення кафедр новими робочими навчальними програми дисциплін, посібниками, підручниками та методичними рекомендаціями. Водночас, робочою групою були зроблені зауваження щодо оновлення окремих навчально-методичних комплексів, а саме їх титульних аркушів, що розміщені на сайтах кафедр. І наголосила, що протягом двох днів ці зауваження мають бути виправлені.

     Загалом комісія відмітили високу і належну підготовку факультету землевпорядкування до нового 2019-2020 навчального року, побажала колективу успішно завершити літній семестр та з свіжими силами розпочати новий навчальний рік.

Олександр Шевченко,
заступник декана з навчальної і виховної роботи
факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook