Пропонуються зміни щодо проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів

4 квітня 2019 року

Міністерством соціальної політики України оприлюднено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним медичним оглядам».

Проект акта розроблено за власною ініціативою Мінсоцполітики.

Основною метою розроблення проекту акта є врегулювання питання проведення медичних оглядів соціальних працівників, профілактика інфекційних захворювань в закладах, що надають соціальні послуги.

Проектом акта пропонується внести зміни до переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним медичним оглядам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2001 № 559, зокрема до пунктів 11, 19, доповнити новою позицією щодо закладів, що надають соціальні послуги, та працівників, які надають соціальні послуги, залучаються до надання цих послуг.

Проект постанови

Пропозиції та зауваження до проекту акта приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту за адресою: Міністерство соціальної політики України, 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10; e-mail: [email protected];  факс/тел.: 289-30-62.

Джерело: прес-центр Управління Держпраці.

 

доц. М.Мотрич

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook