Публікація монографій досліджень енергетиків у міжнародному американському видавництві IGI Global

1 квітня 2019 року

     Протягом двох останніх років співробітники Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження здійснюють публікацію результатів наукових досліджень у видавництві IGI Global, штат Пенсільванія, Сполучені Штати Америки, зокрема: Козирський Володимир, Синявський Олександр, Савченко Віталій, Заблодський Микола, Лисенко Віталій, Комарчук Дмитро, Опришко Олексій, Каленська Світлана і Наталія Пасічник (співавтори з інших підрозділів університету).

     У березні 2019 р. вийшли у світ дві монографії - Renewable Energy and Power Supply Challenges for Rural Regions https://www.igi-global.com/book/renewable-energy-power-supply-challenges/219368 та Advanced Agro-Engineering Technologies for Rural Business Development https://www.igi-global.com/book/advanced-agro-engineering-technologies-rural/208138

     Приємно, що враховуючи співпрацю за попередні роки видавництво включило до редакційної ради д.т.н., професора Козирського В.В. Монографії об'єднали майже 80 вчених з різних країн і університетів. Кожна монографія містить 15 розділів, автори-науковці яких із 32 університетів та 12 країн (Україна, Польща, Індія, Казахстан, Азербайджан, Китай, Єгипет, Мексика, Італія, Кувейт, Пакистан, Турція).

 

     У монографіях у трьох розділах представлені результати досліджень новітніх електротехнологій обробки біологічних об’єктів у магнітному полі, побудови вітроагрегатів з безтрансмісійними електрогенераторами, які працюють при низьких швидкостях вітру, використання безпілотних літаючих роботів для оцінки рослинних насаджень. Видання стануть у нагоді фахівцям з електротехнологій, розробки вітроагрегатів, дослідникам з використання безпілотних літаючих роботів у сільському господарстві.

     Книги, що видаються IGI Global надходять до основних індексів, таких як Scopus, Web of Science, Clarivate тощо. За час співробітництва з видавництвом минулорічна монографія (2018 р.) уже  увійшла до Scopus – Presowing processing of seeds in magnetic field, DOI: 10.4018/978-1-5225-3867-7. ch024.

     IGI Global https://www.igi-global.com/ (Пенсільванія, США) є провідним міжнародним академічним видавництвом, яке прагне сприяти відкриттю новаторських досліджень, які посилюють і розширюють знання, доступні дослідницькій спільноті. Працюючи в тісній співпраці з дослідниками і викладачами провідних інститутів, включаючи Массачусетський технологічний інститут (MIT), Гарвардський університет, Стенфордський університет, Кембриджський університет, Університет Оксфорда, Університет Цінхуа, Австралійський національний університет, IGI Global поширює якісний склад в 11 основних предметних областях, а саме: комп'ютерні науки та інформаційні технології; освіта; інженерія; бізнес та управління; навколишнє середовище та сільське господарство; уряд і закон; бібліотека та інформатика; медіа та комунікації; медицина та охорона здоров'я; безпека і криміналістика; суспільні та гуманітарні науки.

Ігор Болбот,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook