Семінар-нарада з питань охорони праці у Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації

30 березня 2019, 15:52

 

28 березня 2019 року Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією було проведено семінар-нараду на тему: «Концепція реформування системи управління охороною праці в Україні, заснованої на принципах усунення небезпек, оцінювання, контролю ризиків та управління ними» за участю відповідальних осіб за охорону праці підприємств, установ та організацій району. Загалом на семінар зібралося близько 50 фахівців з охорони праці. Був присутній та активно брав участь в обговоренні розглянутих на семінарі питань начальник відділу охорони праці НУБіП України Голуб В.Б.

Метою заходу було підвищення відповідальності роботодавців за створення належних умов праці та безпечного виробничого довкілля, підвищення рівня захисту життя та здоров’я працівників, зниження рівня та зменшення частоти виробничого травматизму, аварій та професійних захворювань, формування культури безпеки та гігієни праці.

У семінарі-нараді також взяли участь представники Головного управління Держпраці у Київській області, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у місті Києві, редакції журналу «Охорона праці», Департаменту міського благоустрою.

З великою (годинною) фаховою доповіддю «Концепція реформування системи управління охороною праці в Україні та заходи  щодо її реалізації» на семінарі виступив завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища НУБіП України Войналович О.В.

 

доц. М.Мотрич


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook