Продовжується набір матеріалів до науково-практичного журналу з економіки

4 березня 2019 року
НДІ економіки і менеджменту

 логотип

Шановні колеги! 
Продовжується набір наукових статей до журналу 
«Науковий погляд: економіка та управління»

«Науковий погляд: економіка та управління» – це науково-практичний журнал з економічних наук, заснований у 2015 році Університетом митної справи та фінансів. Журнал є правонаступником наукового журналу «Вісник Академії митної служби України. Серія: «Економіка» та збірника «Вісник Дніпропетровської державної фінансової академії. Економічні науки».

Журнал внесено до Переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів з галузі «економічні науки» (Наказ МОН України від 16 травня 2016 року, № 515).

Редакція науково-практичного журналу запрошує до співпраці в рамках опублікування наукових статей докторів наук, кандидатів наук, молодих науковців (аспірантів, здобувачів), а також інших осіб, які мають вищу освіту та займаються науковою діяльністю.

Для опублікування статті у науковому журналі Випуск № 1 (63), 2019 необхідно надіслати електронною поштою до редакції журналу не пізніше 7 березня 2019року наступні матеріали: 
1. Довідку про автора (посилання). 
2. Статтю згідно вказаних вимог надіслати в електронному вигляді на адресу [email protected].ua

Для перегляду додаткової інформації про журнал, у разі зацікавленості, Ви можете завантажити прикріплені до цього повідомлення файли або переглянути на сайті.

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook