На базі Бережанського агротехнічного інституту відбулося засідання ради регіонального розвитку Тернопільської області

24 лютого 2019 року
     У Бережанському агротехнічному інституті відбулося засідання ради регіонального розвитку, в якому взяли участь голова облдержадміністрації Степан Барна, народний депутат України Тарас Юрик, заступник голови ТОДА Олег Валов, голова Бережанської РДА Ігор Гринкевич, голова районної ради Василь Білик, голова міста Володимир Музичка, голови сільських рад та громад, керівники державних установ та підприємств, науково-педагогічні працівники інституту та коледжу.

     Основними питаннями засідання ради були напрями і перспективи розвитку Бережанського району Тернопільської області. У порядку денному обговорення результатів спільної роботи впродовж 2014-2018 років, а також окреслення пріоритетних напрямків розвитку Бережанщини у наступних роках. В ході роботи ради очільники області, району, міста активно обговорювали питання створення об’єднаних територіальних громад та їх розвитку.

     Директор інституту Мирон Жибак наголосив на значимості інституту та коледжу для району, а також відмітив, що інститут може стати центром надання практичної допомоги у розробці стратегії розвитку об’єднаних територіальних громад.

     Голова облдержадміністрації Степан Барна разом з народним депутатом Тарасом Юриком та заступником Олегом Валовим віддали шану загиблим на Майдані. Зокрема, студенту Бережанського агротехнічного інституту Устиму Голоднюку, який загинув під час Революції Гідності. Пам'ять вшанували покладанням квітів до пам’ятника Героям Небесної Сотні та меморіальної дошки, які розташовані на території навчального закладу.

Степанія Білик,
заступник директора

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook