Виховна робота у весняному навчальному семестрі: плани і завдання

6 лютого 2019 року
     Почався навчальний семестр, а з ним і черговий етап реалізації плану виховної роботи. Аби розставити пріоритети і уточнити завдання пройшла перша нарада з виховної роботи за участі студентського активу.

     Відкрив засідання директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, який проаналізував виконання доручення ректорату стосовно організації відвідувань музеїв, театрів та екскурсій, продемонстрував та структурував план виховної роботи на лютий місяць і проінформував про зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі старостами академічних груп, яку заплановано на 20 лютого 2019 року.

     Фахівець кафедри культурології Анжеліка Федоренко, у свою чергу, розповіла про підготовку та організацію розважальної програми до Свята Стрітення та закликала представників студентських організацій факультетів/інститутів та голів студентських рад гуртожитків долучитися до конкурсу кулінарної майстерності у приготуванні національних українських страв.

 

 

     Наступною слово взяла заступник голови студентської організації Євгенія Дошка, яка поділилась, із присутніми на засіданні, особливостями проведення «нового» конкурсу під назвою «Інтелектуальні дебати», що пройде у стінах нашого університету у період з 12 по 28 лютого та організаційними планами до найромантичнішого дня у році – Дня закоханих, святкування якого відбудеться 14 лютого у кожному корпусі нашого університету. «Той, хто має другу половинку, у цей святковий день, зможе одружитися, а хто не має – знайти її під час «побачення наосліп», – розповіла Євгенія.

    Голова студентської організації Максим Паламарчук повідомив дату проведення півфіналу університетського «Чемпіонату з гумору». Отже, улюблені наші гумористи, та всі ті, хто хоче жити вічно або просто весело провести час, запам’ятайте – 27 лютого – це день, коли стіни третього корпусу похитнуться від сміху, а усмішки глядачів сяятимуть яскравіше святкових вогників.

 

     Заступник завідувача кафедри військової підготовки Олександр Максименко розповів про переваги навчання на кафедрі та звернув увагу на пасивність студентської молоді у відвідуванні занять і запропонував власні шляхи вирішення даної проблеми.

     Начальник відділу виховної роботи та студентських справ Анна Хижняк презентувала присутнім проект анкети, що допоможуть дослідити та проаналізувати специфіку адаптації студентів-першокурсників кожного факультету/ННІ.
     Отож до навчання!

Анастасія Стародуб,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook