Відбулися збори трудового колективу механіко-технологічного факультету

27 грудня 2018 року
механіко-технологічний факультет

 Відбулися збори трудового колективу механіко-технологічного факультету. На зборах з доповіддю «Про підсумки діяльності науково-педагогічного колективу факультету в 2017-2018 навчальному році та завдання на новий навчальний рік» виступив декан факультету Ярослав Миколайович Михайлович. Він звернув основну увагу на нагальне завдання – поліпшення якості навчально-виховного процесу, забезпечення конкурентоспроможності випускників, сприяння самоудосконаленню, підвищення професіоналізму кожного науково-педагогічного працівника, вченого, співробітника, проведення активної профорієнтаційної роботи. 

        

 
  
  
Звіт декана механіко-технологічго факультету Михайловича Ярослава  Миколайовича про результативність діяльності факультету у 2018 році було позитивно схвалено колективом факультету.

Також на зборах відбувся короткий звіт голови профбюро МТФ Лавріненка Олександра Тимофійовича про результати роботи в 2018 році та обрання делегатів від механіко-технічного факультету на конференцію трудового колективу НУБіП України. 

 

Голова профбюро факультету

О.Т. Лавриненко

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook