Семінар для студентів «Leadership. Rise-Up Future Leaders of Ukraine» успішно завершив свою роботу

8 листопада 2018 року

     На базі гуманітарно-педагогічного факультету проведено семінар для студентів «Leadership. Rise-Up Future Leaders of Ukraine».

     Студенти спеціальності 035 «Філологія» мали надзвичайну нагоду наживо поспілкуватися з Марті Годфрі, керівником-новатором, який спонукає своїх співробітників до пошуку рішень, що відповідають на потреби клієнтів і приносять зростання і розвиток бізнесу.

     Містер Годфрі отримав неповну вищу бізнес освіту в сфері бухгалтерського обліку в Університеті Штату Джорджії, а також вищу освіту за спеціальністю Фінанси і Етика. Містер Годфрі протягом своєї кар’єрної діяльності займав безліч керівних посад у виконавчих органах як великих, так і середнього розміру компаній, серед яких – посаду Директора по Обслуговуванню Клієнтів в 48-й за рахунком серед найбільших компаній США.

     Працюючи в цій корпорації, він був обраний одним з дванадцяти людей для роботи в команді міжнародних експертів з дослідження найсильніших корпорацій Америки. Публікація методик і результатів дослідження дозволила йому по-новому організувати процеси основної ділової активності своєї компанії і домогтися значних успіхів у своїй галузі, вивівши свою компанію в її лідери. Знання і досвідченість не раз ставали причиною обрання містера Годфрі його колегами по галузі на пост глави ради їх галузевих об'єднань.
     Нашим студентам було запропоновано пройти частину тренінгу, який містер Годфрі проводить під час роботи з лідерами, виконувати вправи, спрямовані на формування лідерських якостей, роботу в колективі, вміння висловлювати власні думки та прислухатися до інших людей.

     Завершилася зустріч бесідою у вигляді питання-відповідь, що свідчить про актуальність і необхідність проведення подібних заходів. І студенти, і викладачі висловили сподівання на те, що візити запрошеного гостя стануть доброю традицією і вже незабаром всі охочі зможуть долучитися до циклу семінарів Марті Годфрі в стінах нашого університету.

⠀⠀⠀⠀
Марія Загорулько,
асистент кафедри романо-германських мов і перекладу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook