День відкритих дверей в НУБіП для випускників технікумів і коледжів України

5 листопада 2018, 15:09

25 жовтня 2018 року в НУБіП відбувся день відкритих дверей. Цього разу гостями університету стали випускники технікумів і коледжів з різних областей України. Кафедра педагогіки на чолі з Сопівником Русланом Васильовичем радо зустрічала тих, хто приїхав щоб на власні очі побачити наш університет.

Програмою заходу було передбачено зустріч учасників «Дня відкритих дверей», презентація наукових доробків факультетів та ННІ, зустріч з ректором університету Станіславом Ніколаєнком, виступ відповідального секретаря приймальної комісії Віктора Шевчука, який презентує Правила прийому на навчання до НУБіП України у 2019 році, виступи творчих колективів кафедри культурології НУБіП України, презентація ННІ та факультетів, лабораторій та кафедр. 

Майбутніх студентів гуманітарно-педагогічного факультету зустрів декан, Василь Дмитрович Шинкарук. Вітаючи молодь, декан презентував спеціальності, за якими ведеться підготовка фахівців на факультеті. Розповів керівник факультету і про спеціальність «Професійна освіта», отримавши яку студенти отримають «два в одному» - педагогічну освіту та фахову спеціалізацію. Майбутні абітурієнти переглянули рекламний відеоролик факультету, підготовлений, до речі, самими студентами.

Продовжилася зустріч з абітурієнтами на кафедрі педагогіки, де у теплій та дружній атмосфері можна було поспілкуватися та отримати відповіді на свої запитання.

Кафедра педагогіки радо зустрічала гостей з Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка, Березоворудського аграрного коледжу ПДАА, ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж». Загалом з університетом вдалося познайомити більше 60-ти випускників цих навчальних закладів.

Щиро дякуємо за допомогу і підтримку керівникам зазначених коледжів, а саме Щербак Ользі Іванівні, Краснюку Василю Миколайовичу, Михайлову Сергію Івановичу а також викладачам, які організували і супроводжували групи студентів - Бєлоусько Аллі Михайлівні, Пальчевській Тетяні Георгіївні, Іванчуку Володимиру Михайловичу, Вдович Валентині Григорівні, Івановій Світлані Миколаївні.

Сподіваємося, що випускники технікумів і коледжів України вже зовсім скоро поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

До нових зустрічей!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook